Bij Tandartsenpraktijk Kieslokaal zien we graag dat u uw mond open doet. U heeft de regie als  patiënt/ zorgcliënt en geeft aan waar u zich prettig bij voelt. We begrijpen dat het niet eenvoudig is om uw mening te geven als de tandarts en of zorgverlener bezig is met uw gebit. Daarom bieden we u altijd de ruimte om in een persoonlijk gesprek uw voorkeuren aan te geven. We nemen graag de tijd voor u.

We streven zo binnen Tandartsenpraktijk Kieslokaal naar een open sfeer waarin u vrij bent om uw mening te geven. Ook als u eventueel wat minder tevreden bent over onze diensten. Mocht u echt niet tevreden zijn, dan hebben we een eigen klachtenregeling die wordt uitgevoerd volgens protocol. Hierbij neemt onze medewerker voor Kwaliteit en Beleid uw bezwaren persoonlijk in behandeling.

Verbeterpunten

De medewerker voor kwaliteit en beleid is hierbij intermediair tussen u, de desbetreffende zorgverlener(s) en de tandartspraktijkhouder. We streven er hierbij naar om in een goed gesprek te kijken waar het beter kan. Na eventuele klachten houden we altijd een interne evaluatie en waar nodig worden verbeterpunten doorgevoerd. Zo zorgt uw kritische blik dat wij het beste van onszelf blijven vragen.

Tandartsenpraktijk Kieslokaal is lid van de NMT en de ANT en zo ook aangesloten bij deze klachtenregelingen. Wilt u anoniem blijven dan kunt u contact opnemen met het tandheelkundig informatie punt (TIP),0900 2025012 (€ 1,00 per gesprek).